Archiv článků

Povrchová úprava eurooken

11.02.2016
Povrchová úprava je jedním ze zásadních faktorů, které mají vliv na konečnou kvalitu eurooken. V současnosti se již nemusíte bát náročné údržby eurooken...

Zabezpečte svůj dům

07.12.2015
Okno a francouzské dveře jsou z hlediska bezpečnosti nejzranitelnější součástí stavby. Jak je vybírat, abyste nezvaným návštěvníkům co nejvíce ztížili proniknutí do domu, radí František Ivaška ze společnosti Slovaktual, která vyrábí plastová a hliníková okna.

Zimní zahrady a zastřešení heroal

20.10.2015
Ať si pro své zastřešení přejete jakékoliv stylové zaměření a jakoukoliv barvu – s hliníkovým systémem společnosti heroal si vždy zajistíte nejvyšší kvalitu.

heroal

08.10.2015
Relaxace a komfortní bydlení za každého počasí, Zimní zahrady, zastřešení teras a přístřešky pro auta zvyšují kvalitu života ve vašem domově. Sedíte chráněni jako uvnitř, ale přece snídáte venku na čerstvém vzduchu.

Skla se solárními zisky

24.07.2015
Moderní plastová okna společnosti SLOVAKTUAL hrají v oblasti úspory energií stále důležitější roli. Nejsou pouze funkční, nebo estetickou součástí stavby. Vedle funkcionality a estetiky přinášejí i efektivitu.

Pozor na termální šok

08.04.2015
Na serveru Bydlení.iDNES.cz vyšel velice zajímavý článek" "Termální šok zničí skleněnou desku v kuchyni i francouzské okno", týkající se problematiky výběru správného typu skla.

Povrchová úprava

18.02.2015
Mimořádná odolnost proti nepřízni počasí, nebo anglicky highly weather resistent, to je synonymum systému hwr, který reprezentuje v současnosti nejvyšší světový standard

Skryté kování

18.02.2015
Okna i dveře bez viditelných pantů, to je dnešní trend, který vám firma Altops nabízí u hliníkových oken bez příplatku.Řešení bez viditelných pantů podtrhuje čisté linie oken heroal.

Výroba plastových oken Slovaktual

16.01.2015
Společnost SLOVAKTUAL byla založena v roce 1990 jako montážní firma. V prvních letech existence firma SLOVAKTUAL prováděla montáž plastových výrobků


Základní údržba

16.01.2015
Na plastové okno jako součást stavebního dílu jsou kladeny vysoké technické požadavky. Kromě důležité údržby kování oken musíte průběžně kontrolovat povrch okenních rámů a křídel.


Profesionální montáž

15.01.2015
Jednání se zákazníkem u nás s nákupem produktu nekončí. Jednou z nejdůležitějších věcí na cestě ke spokojenosti je montáž oken a dveří, jejichž správnost umocňuje kvalitu oken.


Rosení skel

15.01.2015
Rosení oken souvisí s vlhkostí vzduchu v interiéru a rozdílnými teplotami na vnitřní a vnější straně oken. Vlhkost, která se sráží na okně, je projevem fyzikálních zákonů.


Systémové řešení vícekomorových oken

03.11.2014
Největším zdrojem úniku tepla jsou okenní a dveřní systémy, proto cesta k jeho úsporám vede přes stále dokonalejší izolace. Týká se to zejména rámů oken a dveří, izolačních skel, výplní mezi nimi a dalších návazných komponentů.

Naši pracovníci jsou pod stálým dohledem mateřské firmy a absolvují certifikovaná školení. Nákupem oken od výrobce se stabilním postavením na trhu, dostáváte záruku kvalitního servisu a dodržení garančních podmínek po celou dobu životnosti oken.

Proč se obrátit na společnost ALTOPS

Výrobky firmy Slovaktual dodávané brněnskou firmou ALTOPS s.r.o. Vás budou nejen  chránit, splní náročné tepelně-izolační požadavky a svou trvanlivostí eliminují riziko předčasné  výměny nekvalitního produktu, která je nejen  časově a technicky náročná,  ale i finančně nákladná.