Výroba plastových oken Slovaktual


Společnost SLOVAKTUAL byla založena v roce 1990 jako montážní firma. V prvních letech své existence firma SLOVAKTUAL prováděla montáž plastových výrobků pro zahraniční firmy, např. INTERNORM, počátkem roku 1993 společnost však zakoupila vlastní výrobní linku rakouské firmy ACTUAL. Firma SLOVAKTUAL začala postupně vyrábět v dvousměnném provozu a v sezónních měsících (srpen až listopad) byla zavedena třetí směna. Základní filosofií společnosti je myšlenka, že jedinou správnou cestou do budoucna je inovace.

Ačkoliv firma SLOVAKTUAL vlastnila moderní výrobní linku, zakoupila v roce 1998 v souladu s evropskými trendy nejmodernější linku "SINGLE LINE" pro výrobu plastových oken od německé firmy ELUMATEC. Zavedení nové linky umožnilo i nové rozdělení výroby. Ve zrekonstruované výrobní hale v Pravenci společnost soustředila výrobu barevných a atypických oken a v nové hale v Pravenci na nejmodernější výrobní lince řízené počítači pomocí čárových kódů se vyrábějí nejvíce žádaná bílá plastová okna. V Nitrianském Pravně zůstala výroba z hliníkových profilů. Na základě vlastních dlouholetých zkušeností firma ukončila výrobu plastových dveří a začala vyrábět kvalitnější hliníkové dveře. Za tímto účelem zakoupila nové strojní zařízení od firem ALUMA a ELUMATEC.

 





Zpět na výpis článků

Naši pracovníci jsou pod stálým dohledem mateřské firmy a absolvují certifikovaná školení. Nákupem oken od výrobce se stabilním postavením na trhu, dostáváte záruku kvalitního servisu a dodržení garančních podmínek po celou dobu životnosti oken.

Proč se obrátit na společnost ALTOPS

Výrobky firmy Slovaktual dodávané brněnskou firmou ALTOPS s.r.o. Vás budou nejen  chránit, splní náročné tepelně-izolační požadavky a svou trvanlivostí eliminují riziko předčasné  výměny nekvalitního produktu, která je nejen  časově a technicky náročná,  ale i finančně nákladná.