heroal

Zimní zahrady, zastřešení teras a přístřešky pro auta – heroal

Spolehlivá ochrana proti větru a počasí – realizovaná na míru

Relaxace a komfortní bydlení za každého počasí, Zimní zahrady, zastřešení teras a přístřešky pro auta zvyšují kvalitu života ve vašem domově.
 
Zastřešení pro auto heroalSedíte chráněni jako uvnitř, ale přece snídáte venku na čerstvém vzduchu, čtete dobrou knihu nebo si prostě jen užíváte výhledu do zahrady a do přírody. S terasovou střechou heroal jste opět o kousek blíž přírodě. Objevte rozmanitost systému heroal a udělejte si z terasy své oblíbené místo!

Přístřešek pro auto heroal ochrání váš vůz v každém ročním období před silným deštěm, sněhem, ledem a krupobitím, právě tak jako před pyly a vlivy životního prostředí, které poškozují lak auta. To přispívá k zachování hodnoty a funkčnosti vašeho vozidla – přitom můžete za každého počasí nasednout do auta a vyjíždět v suchu.
 
Flexibilní hliníkový zastřešovací systém heroal poskytne vám i vašemu autu spolehlivou ochranu před větrem a počasím. Trvanlivý, snadno udržovatelný, kvalitní – existuje mnoho dobrých důvodů, které hovoří ve prospěch zastřešovacího systému heroal CR.
 
Vytvořen zcela individuálně – a vyzbrojen do každého počasí

Ať si pro své zastřešení přejete jakékoliv stylové zaměření a jakoukoliv barvu – s hliníkovým systémem společnosti heroal si vždy zajistíte nejvyšší kvalitu. Téměř všechny myslitelné barevné odstíny jsou možné. Vybírat můžete i ze stupňů lesku: mírně lesklý, matový, zrnitý nebo brilantně třpytivý.

Práškové lakování heroal hwr, vysoce odolné proti povětrnostním vlivům, umožňuje použití intenzivních barev a výrazných efektů. Poskytuje dlouhodobou ochranu proti korozi – i při mimořádných povětrnostních podmínkách – a zaručuje vynikající stabilitu barevných odstínů, zachování lesku a odolnost proti povětrnostním vlivům.

Práškové lakování hwr heroal vysoce odolné proti povětrnostním vlivům
  • Intenzivní a stálé barvy
  • Kompletní paleta barev RAL
  • Různé stupně lesku
  • Robustnost a snadné čištění
  • Udržitelné a ekologické

Zhotoveno pro život

Se společností heroal sázíte při výběru svého zastřešení na kvalitu a dlouhou životnost. Zimní zahrady, terasové střechy a přístřešky pro auta jsou zpracovávány s ohledem na životní prostředí, s použitím vysoce kvalitních materiálů a technicky dokonale až do nejmenšího detailu. Stabilní hliníkové konstrukce odolávají vysokému zatížení a jejich zásluhou je zastřešení heroal mimořádně trvanlivé.
 
Díky konstrukční všestrannosti a velkému výběru barev může být zastřešení vytvářeno individuálně a jednotlivé prvky mohou být optimálně integrovány do architektury celého domu. Praktická řešení společnosti heroal s integrovanou ochranou proti hmyzu a různými roletovými a posuvnými systémy rozšiřují rozsah jejich použití.

Zaoblený moderní profilový design systému heroal CR je vhodný pro konstrukci nejrůznějších tvarů střechy. Přes štíhlý vzhled poskytuje vysokou nosnost a optimální těsnost – dešťová voda je odváděna přímo profily. Osvětlovací prostředky lze integrovat pomocí přídavných profilů.

Vaše výhody při volbě systému heroal

  • Spolehlivá ochrana proti větru a počasí
  • Všestranná přizpůsobivost ke každé architektuře
  • Vysoce zatížitelné, stabilní a trvanlivé
  • heroal zpracovává až 85 % recyklovaného hliníku
  • Bohaté systémové příslušenství
  •  
system zastreseni heroal

Prezentace heroal





Zpět na výpis článků

Naši pracovníci jsou pod stálým dohledem mateřské firmy a absolvují certifikovaná školení. Nákupem oken od výrobce se stabilním postavením na trhu, dostáváte záruku kvalitního servisu a dodržení garančních podmínek po celou dobu životnosti oken.

Proč se obrátit na společnost ALTOPS

Výrobky firmy Slovaktual dodávané brněnskou firmou ALTOPS s.r.o. Vás budou nejen  chránit, splní náročné tepelně-izolační požadavky a svou trvanlivostí eliminují riziko předčasné  výměny nekvalitního produktu, která je nejen  časově a technicky náročná,  ale i finančně nákladná.