Povrchová úprava dřevěných eurooken

Povrchová úprava je jedním ze zásadních faktorů, které mají vliv na konečnou kvalitu eurooken. V současnosti se již nemusíte bát náročné údržby eurooken, vícevrstvá povrchová úprava s hloubkovou impregnací jednotlivých dílů okna chrání povrch dřeva opravdu výborně. Pokud dodržíte jednoduché zásady péče o lazuru, vydrží Vám okna v bezvadném stavu dlouhé roky.

Dřevěná okna dodávané společností ALTOPS jsou opatřena dvěma izolovanými okapnicemi, které chrání okno před povětrnostními vlivy v té nejnamáhanější části - na dolním okraji. Rámová i křídlová okapnice jsou izolovány, aby nedocházelo k zatékání vody přímo na povrch dřeva, a to ani při prudkém a hnaném dešti.

Povrchová úprava dřevěných profilů oken

Povrchová úprava eurooken je zásadní pro jejich životnostVícevrstvá povrchová úprava zajišťuje nejlepší ochranu dřevěných ploch vystavených povětrnostním vlivům. Jde o třístupňový systém ochrany.

Impregnace

Obsahuje aktivní složky, které pronikají do hloubky 2 mm a účinně chrání dřevo před působením vlhkosti, plísní a dřevokazných hub. Nanáší se na díly, včetně rohových spojů, před zalizováním do hotových rámů a křídel.
 

Barevný základ

Je rozhodující složkou pro výsledný barevný odstín okna, omezuje změny zbarvení finální vrstvy a zlepšuje vzhled povrchu. Zajišťuje také ochranu dřeva a optimální přilnavost finální vrstvy.
 

Vyplnění přiznaných spojů

Speciální pružný plnič zamezuje průniku vody do rohových spojů dřevěného okna.
 

Finální vrstva

Vytváří ochrannou vrstvu celého dřevěného okna, která odolává povětrnostním vlivům, některým druhům chemických prostředků a mechanickému poškození. Tvrdý, avšak elastický povrch prodlužuje životnost produktu.


Povrchová úprava

Zpět na Dřevěná okna




Zpět na výpis článků

Naši pracovníci jsou pod stálým dohledem mateřské firmy a absolvují certifikovaná školení. Nákupem oken od výrobce se stabilním postavením na trhu, dostáváte záruku kvalitního servisu a dodržení garančních podmínek po celou dobu životnosti oken.

Proč se obrátit na společnost ALTOPS

Výrobky firmy Slovaktual dodávané brněnskou firmou ALTOPS s.r.o. Vás budou nejen  chránit, splní náročné tepelně-izolační požadavky a svou trvanlivostí eliminují riziko předčasné  výměny nekvalitního produktu, která je nejen  časově a technicky náročná,  ale i finančně nákladná.