Plastová okna se sklem LUX - správná volba

U nízkoenergetických a pasivních domů je už standardem dbát při jejich výstavbě na co nejlepší tepelně-izolační vlastnosti. Podstatou by však už neměla být jen snaha o co nejlepší zachycení vytvořené energie v interiéru nebo co největší úspora vytvořené energie. To, co by mělo dělat dům moderní doby opravdu ekologickým, nízkoenergetickým a tedy pasivním je schopnost jeho energetické soběstačnosti.
 
Skla LUX           Skla LUX

Plastová okna Slovaktual přichází s další inovací

Moderní plastová okna společnosti SLOVAKTUAL hrají v oblasti úspory energií stále důležitější roli. Nejsou pouze funkční, nebo estetickou součástí stavby. Vedle funkcionality a estetiky přinášejí i efektivitu, díky které získává dům s okny SLOVAKTUAL a použitím skel LUX významnou funkční podporu.

Benefity použití oken LUX:

  • úspory sluneční energie o 13% větší než při klasickém trojskle
  • zajištění maximální propustnosti denního světla do interiéru a čistoty skla
  • zvýšené přirozené světelnosti ve všech místnostech i během zimních dnů
  • teplejších zasklených ploch a příjemnějšího pocitu v jejich blízkosti
  • zvýšení hodnoty celé nemovitosti.

Plastová okna Slovaktual a skla LUX, správná volba nízkoenergetických domů



Související články



Zpět na výpis článků

Naši pracovníci jsou pod stálým dohledem mateřské firmy a absolvují certifikovaná školení. Nákupem oken od výrobce se stabilním postavením na trhu, dostáváte záruku kvalitního servisu a dodržení garančních podmínek po celou dobu životnosti oken.

Proč se obrátit na společnost ALTOPS

Výrobky firmy Slovaktual dodávané brněnskou firmou ALTOPS s.r.o. Vás budou nejen  chránit, splní náročné tepelně-izolační požadavky a svou trvanlivostí eliminují riziko předčasné  výměny nekvalitního produktu, která je nejen  časově a technicky náročná,  ale i finančně nákladná.